Programe educaționale pentru elevi
-WildEdu-

excursie scoala romania

Programul de excursii educative în România este axat pe oferirea studenților într-un mod mai profund, a înțelegerii conceptelor discutate în clasă. Fie că alegeți o călătorie de una sau mai multe zile, studenții și elevii vor avea șansa de a descoperi o bogată moștenire culturală și naturală pe care România o are, într-un mod educațional, dar distractiv.

Cu atât de multe de explorat, de văzut și de făcut, adevărata întrebare este unde să mergem prima dată? Uneori, cea mai bună metodă de a învăța este prin aventură, iar excursiile noastre pentru elevi și studenți reprezintă biletul către una dintre cele mai bogate experiențe educative. Culturi vibrante, natură neatinsă și peisaje spectaculoase așteaptă să-i îndrume pe tineri în călătoria lor de descoperire.

Excursii Geografice

excursie copii romania

Oferta bogată de excursii geografice pe care o punem la dispoziție oferă elevilor și studenților șansa de a se cufundă personal în studierea aprofundată a subiectelor acoperite la orele de curs. Aceste “ore în natură” vor ajută la o fixare cât mai bună a informațiilor dar și la descoperirea lumii reale precum și la o bună înțelegere a fenomenelor studiate.

Excursii Stiintifice

excursie scoala stiinte

Călătoriile științifice sunt concepute pentru a le permite studenților să studieze o serie de medii și fenomene prin învățare experimentală (oportunități atât prin a vedea cât și prin a face) îmbunătățindu-le astfel gândirea științifică și cultivând înțelegerea despre lumea în care trăiesc.

Excursii Istorice

excursie copii romania

Cufundați-vă în tradițiile și culturile României, Europei și nu numai. Elevii sunt încurajați să descopere o înțelegere aprofundarta a evenimentelor iconice care au conturat lumea de astăzi.Am creat itinerarii în jurul nevoilor curriculumului care vor inspiră elevii noștri să fie liderii politici de mâine.

Contact

office@wildromania.ro

+40740096447

Urmareste-ne